3236

Επιβραβεύσεις με δωροευρώ

thelist.gr
ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΡΙΠΛΑ να κάνεις τις αγορές σου από το www.thelist.gr :
 
✔️ Με κάθε αγορά σου κερδίζεις δωροευρώ (το ποσό που αναγράφεται διακριτά στο προϊόν)! Συμπληρώνοντας 30 δωροευρώ μπορείς να τα εξαργυρώσεις με ένα δώρο δικής σου επιλογής ίσης αξίας (30€).*

✔️ Για την πρώτη αγορά σου το www.thelist.gr σε επιβραβεύει με επιπλέον 5 δωροευρώ !

✔️ Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός από αυτούς που προτίμησαν το www.thelist.gr για τις ηλεκτρονικές τους αγορές, κερδίζει ένα δώρο δικής του επιλογής αξίας έως 30€! Όσο περισσότερες αγορές κάνεις τόσο αυξάνονται οι συμμετοχές σου και οι πιθανότητες να κερδίσεις!

* Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι:

Τα δωροευρώ που κερδίζεις διατηρούνται στον λογαριασμό σου και μεταφέρονται στο επόμενο έτος μέχρι να τα εξαργυρώσεις με δώρο αντίστοιχης αξίας. (Δε μηδενίζονται στο τέλος του έτους!)

Αν έχεις συμπληρώσει π.χ. 35 δωροευρώ και το προϊόν που επιλέγεις να εξαργυρώσεις κοστίζει 31 ευρώ, η διαφορά, δηλαδή τα 4 δωροευρώ παραμένουν στον λογαριασμό σου.(Δεν τα χάνεις!)

Μπορείς να κερδίζεις δωροευρώ από όλα τα συνεργαζόμενα eshops (ακόμη και για αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια και ξενοδοχεία) μεταβαίνοντας σε αυτά από τα λογότυπα της αρχικής σελίδας. 

Για να καταγραφεί η αγορά σου και να κερδίσεις δωροευρώ είναι απαραίτητο να έχεις κάνει αποδοχή των cookies και να μην έχεις ενεργοποιημένο κάποιο adblock.

Τυχόν έξοδα αποστολής δώρων που κερδίζεις (είτε από τον διαγωνισμό είτε από δωροευρώ που εξαργυρώνεις) σου τα κάνει και αυτά ... δώρο το www.thelist.gr.

Μπορείς να μάθεις ακόμη περισσότερες πληροφορίες για τις επιβραβεύσεις σε δωροευρώ στην Ενότητα ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ / 6. ΑΓΟΡΕΣ & ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ.

...και ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ

Οι προσφορές από τα αγαπημένα σου e-shops είναι όλες μαζί στο www.thelist.gr, την πλατφόρμα που μετατρέπει τις επιθυμίες ... σε δώρα!

espa 2014-2020
snackbar